پیشتر آموزش طرز تهیه انواع دلمه را قرار داده ایم که چنانچه تمایل دارید می توانید هرکدام از آنها را به طور مجزا مشاهده نمایید. همچون دلمه کوکتل نیز از این دست می باشند. در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن این غذا است را تهیه کنید تا هنگام پخت به مشکل نخورید.


دلمه برگ مو با گوشت,دلمه برگ مو با سویا,دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو با رب انار,دلمه برگ مو با سرکه شیره,دلمه برگ مو ترکی



1) از قبل لپه و برنج رو بخیسانید. تا در حین کار معطل نشوید. سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن پیاز آن را در ماهیتانه ای به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم.




2) اجازه دهید تا رنگش طلایی شود، بعد از آن گوشت را اضافه می کنیم و با شعله ملایم می گذاریم تا تفت بخورد. همزمان هم لپه و برنج را به صورت جداگانه می پزیم.





3) توصیه می کنیم که برنج را دون بردارید و البته اجازه هم ندهید تا لپه له شود. در این هنگام سبزی را که از قبل خرد کرده ایم را به گوشت که در حال تفت است اضافه می کنیم. کمی و هم فلفل و نمک اضافه می کنیم و سپس بهم میزنیم.





4) کف قابلمه ای که میخواهیم دلمه را در آن بپزیم هم چند عدد برگ مو بگذارید تا دلمه ها نسوزد و حرارت مستقیم به آن ها نرسد.





5) برای پیچیدن دلمه از دو روش رولی و بقچه ای می توان استفاده کرد که بنا بر سلیقه هر شخص انتخاب می شود. کافیست کمی از مواد دلمه را با قاشق در وسط برگ مو قرار دهید و با سلیقه خودتان آن را بپیچید و به سمت مخالف درون قابلمه قرار دهید. بهتر است که چیدن دلمه ها را از طرفین به مرکز قابلمه انجام دهید.



Source : دلمه برگ مو


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بچه های هفتم حزین ˙·٠•●معجزه قرآن و ادعیه ●•٠·˙ Jeffrey منجي وب جدیدترین آهنگ های ایرانی_آتش موزیک وبلاگ شاهین Dulce لوله بازکنی شمال تهران pathway سرباز ایرانی