لازانیا یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی در جهان است. لازانیا نوعی پاستای ورقه ای است که به همراه گوشت چرخ کرده ، پنیر پیتزا و سسی مخصوص تهیه می شود. البته لازانیا را می توانید با مواد مختلفی تهیه کنید که ما در این مطلب ، آموزش یکی از کامل ترین انواع لازانیا را به همراه سس سفید مخصوص آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای 4 نفر لازانیا تهیه نمایید.

 

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , دستور پخت لازانیا , ghchkdh , lazania

 


مواد لازم سس لازانیا


آرد سفید     1 قاشق غذاخوری
شیر     1 لیوان
کره     25 گرم
نمک     مقداری


طرز تهیه سس لازانیا

 

در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم.

 

زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه لازانیا استفاده می کنیم.


مواد لازم لازانیا


لازانیا     1 بسته
گوشت چرخ کرده     400 گرم
قارچ     100 گرم
سیر     2 حبه
پیاز     2 عدد
فلفل دلمه ای     1 عدد
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا     150 گرم
روغن مایع     به مقدار کافی
پودر آویشن     به مقدار کافی
فلفل سیاه     به مقدار کافی
نمک     به مقدار کافی

 

دستور پخت و طرز تهیه

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.حالا به سراغ آماده کردن لازانیا می رویم ، برای این منظور سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.

 

پس از اینکه سیر و پیاز کمی سبک شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه میکنیم و تفت را ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل دلمه ای را به همراه قارچ خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

 

در پایان رب گوجه فرنگی را به همراه پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم ومواد را خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند و طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود. یک ظرف پیرکس مناسب انتخاب می کنیم و با روغن بدنه آن را به خوبیچرب می کنیم.

 

در ادامه مقداری سس لازانیا کف ظرف می ریزیم و آنرا در کف ظرف پخش می کنیم ، سپس یک ورقه لازانیا کف ظرف قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخکرده روی ورقه لازانیا پخش می کنیم ، در ادامه مقداری سس لازانیا و پنیر پیتزا روی مایه گوشت چرخ کرده می ریزیم.


همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است.

 

لایه بعدی به ترتیب یک برگ لازانیا ، مایه گوشت چرخ کرده ، سس سفید و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد لازانیا به پایان برسد. حالا ظرف پیرکس را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده سرو شود.

 

در صورتی که پس از گذشت 30 دقیقه پنیر پیتزای روی لازانیا طلایی نشده بود ، شعله بالایی فر را برای چند لحظه روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس لازانیا را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرد شود سپس بههمراه سس دلخواه سرو می کنیم.

 

با توجه به اینکه لازانیا پنیر فراوان دارد غذای چربی محسوب می شود. بنابراین تا حد امکان تعداد لایه ها را افزایش ندهید و از لایه های کمتری برای آماده کردن آن استفاده کنید. این غذای خوشمزه و خوش خوراک محبوب پیر وجوان است و حتی کودکان نیز از آن استقبال می کنند.

 

منبع : طرز تهیه لازانیا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب عشقولانه معرفی تخفیف های مختلف کاندوم های خاردار و میوه ای Gail دانلود فیلم های سینمایی**** shabakema درخت صنوبر شورای دانش آموزی دبیرستان شبانه روزی هاجر گندمان