سمبوسه این مطلب برای آشنایی و آموزش شما برای تهیه این غذای خوشمزه می باشد.سمبوسه چند اسم مشابه داره یه غذای خوشمزه بین المللی می باشد که در کشور های خاورمیانه ای طرفدار زیادی دارد.سموبه بندری رو در این مطلب برای شما عزیزان توضیح میدیم و یک غذایی که هم از سبزی استفاده می کند و هم از کربوهیدارات های بسیار و کاملا مفید می باشد.پس با ما باشید تا با انواع آنها اشنا شوید.

سمبوسه

  • 2 عدد سیب زمینی پخته شده
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم (حدودا نصف یک پیمانه)
  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • یک بسته نان لواش نرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • پیاز درشت 1 عدد
  • دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
  • رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر له شده 3 حبه
  • تخم گشیز (نیم کوب) نصف قاشق چای خوری
  • پودره زیره سبز یک چهارم قاشق چای خوری
  • زرد چوبه به مقدار لازم

اول از همه پیازها را نگینی خرد کرده و انها را در تابه ای تفت می دهیم تا آنها طلایی شوند.حال گوشت چرخ کرده را به همراه دارچین به پیازها اضافه می کنیم و آنها را نیز تفت می دهیم و زمانی که آنها نیز تغییر رنگ دادند بعد نوبت به اضافه کردن سیر, جعفری خرد شده و اضافه کردن سایر ادویه جات می باشد و بعد از اینکه آنها را با گوشت کمی تفت دادیم میگذاریم آنها کمی خنک شوند.حال میرسیم به یکی از مهم ترین بخش هایی که بیشتر با تمرین بهتر می شود و آن هم پیچاندن مواد و گذاشتن مواد داخل نان لواش می باشد و باید حواستان به وارفتن آن باشد.دقت داشته باشید که نان لواش ها نباید خشک باشند چون وقتی می خواهیم آنها را پیچ دهیم آنها پاره و تیکه تیکه می شوند.

نان ها را از درازا به شکل مستطیل برش می زنیم و بعد از آن در گوشه پایینی نانتان کمی مواد بریزید و آن را با زاویه 90 درجه تا بزنید تا شکل مثلث شود و بعد همینجوری نان لواش را با زاویه های 90 درجه طی کنید تا طول مستیل تمام شود و نان لواش شما نیز به شکل مثلث شود.اگر از اینکار خوشتان نمی آید می توانید روش دیگری را نیز امتحان کنید آن هم این است که نان لواش را به شکل قیف درآورده و مواد را داخل آن بریزید.

حال می رسیم به مرحله ای آخر آن هم این است که تابه ای را انتخاب می کنیم و میگذاریم تابه یک الی دو دقیقه با روغن داغ شود و بعد از آن نان لواشی که داخل آن مواد سمبوسه است را داخل تابه بگذاریم و دقت کنید که نان لواشتان به صورت کامل در روغن غوطه ور شود و اگر می خواهید کمی طعم بگیرد به آن نیز زردچوبه نیز می توانید بزنید تا عطر و طعم آن بهتر شود.بعد از اتمام این مراحل سمبوسه های که درست کردید را درون یک ظرفی بگذارید تا روغن های اضافی آن از بین برود.

در صورتی که بخواهید می توانید نان های لواش را در فر نیز بپزید برای این کار کافی است سینی فر را در آورده و روی آن فویل بکشید و بعد از آن سینی فر را روغنی کنید و قبل از آن اگر بخواهید میتوانید روغن را با زردچوبه قاطی کنید و بعد به سینی فر بزنید.بعد نان های لواش را روی سینی فر گذاشته و ان را درون فر بگذارید تا به مدت 15 الی 20  دقیقه با 200 درجه سانتی گراد سرخ شود.حال غذای شما اماده است امیدوارم لذت برده باشید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جی جی دانلود خداحافظ بیان maskh یادداشت.... اماکن تاریخی و گردشگری تهران برق و الکترونيک پیکاسو هنر Brianna خبر فوري شهرسازی