از پیاز داغ معمولا در بسیاری از غذاها استفاده می شود. درست کردن پیاز داغ هم اگر چه ساده و پیش پا افتاده بنظر می رسد اما تا حدودی به فوت و فن خاصی نیاز دارد که بسیار خوشمزه تر از آن چیزی که فکر می کنید تهیه شود و ظاهر طلایی رنگ و برشته ای داشته باشد. در این بخش از آموزش آشپزی همراه ما باشید تا آموزش طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و پفکی و مراحل تهیه آن را مشاهده کنید.
برای تهیه پیاز داغ طلایی و برشته معمولا هم از نمک و یا شکر برای طعم بهتر آن استفاده می شود. فن جالبی که برای سرخ کردن پیاز باید استفاده شود این است که می بایست عمل سرخ کردن را با روغن داغی انجام داد که با شعله ملایم داغ شده باشد. زیرا اگر با شعله و حرارت زیاد همراه باشد روغن سوخته می شود و پیاز بوی جالبی نخواهد داشت و با این روغن هیچوقت طلایی رنگ نمی شود.
جالب است بدانید که از بهترین روغن هایی که پیاز داغ بسیار مطلوبی را به شما تحویل می دهد، روغن کنجد می باشد. مقاومت این روغن در برابر حرارت بالا بوده و حتی می توانید تا چندین بار از آن جهت سرخ کردن استفاده کنید. لازم به ذکر است روغن های دیگر مانند زیتون، کمترین مقاومت را در برابر شعله یا حرارت دارند. حال با توجه به توضیحاتی که ذکر شد قصد داریم روش مناسبی را جهت تهیه پیاز داغ آموزش دهیم.
مواد لازم | |
پیاز | به مقدار مورد نیاز و موجود |
روغن کنجد | به میزان لازم و متناسب |
آب جوش/شیر | طبق توضیحات |
شکر | به مقدار کافی |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
1) در ابتدای کار پیاز را به روشی که مد نظر دارید خرد کنید. معمولا این
کار را به صورت نگینی انجام می دهند. اما با توجه به سلیقه خود می توانید
این کار را به نحو دیگری مانند خلالی انجام دهید.
2) بعد از آن تابه ای بردارید و کمی آب در آن بریزید. آب در تابه را به
جوش آورید و سپس پیازها را به مدت 7 دقیقه درون آب به جوش آمده قرار دهید.
همچنین می توانید شیر را جایگزین آب جوش نموده و پیازها را داخل شیر
بریزید.
3) سپس پیاز ها را به وسیله آبکش و با استفاده از آب سرد، آبکشی کرده و روی حوله کاغذی بگذارید تا تمام آب آن گرفته شود.
4) حال پیاز ها را در روغن بریزید و وقتی که حس کردید که مقداری رنگشان
عوض شد ، به اندازه کمی نمک و یا مطابق با ذائقه خود کمی شکر به تابه اضافه
کرده و بگذارید پیاز ها کاملا طلایی رنگ شوند. مقداری زردچوبه به هرچه
طلایی تر شدن پیاز کمک می کند.
5) زمانی که رنگ پیاز ها طلایی شد کار تمام است و می توانید آن را به سبد
منتقل کنید تا روغن های اضافی از آن خارج شود. در انتهای کار می توانید به
صورت دلخواه زعفران و رنگ زعفران استفاده کنید زیرا برای موارد استفاده
پیاز داغ در تزئین غذای مجالس بسیار فریبنده خواهد بود. در نهایت می توانید
از پیازداغ کاملا خوشمزه و طعم دهنده غذا لذت ببرید. و می توانید از آن در
خورشت و موارد دیگر استفاده کنید.
درباره این سایت